Biblioteka „Milutin Bojić“ uvela je veliki popust na godišnju članarinu za trudnice, koje će ubuduće plaćati trećinu redovne cene (umesto 1.500 dinara, cena će biti 500 dinara).

Međutim, ta cena će tokom oktobra pa do polovine novembra biti još i niža (svega 350 dinara) jer je u toku velika akcija popusta na godišnje članarine, povodom nastupajućeg Sajma knjiga, kao i obeležavanja godišnjice smrti Milutina Bojića.

U ovoj akciji, koja traje od 1. oktobra do 14. novembra, indiviualna članarina za odrasle korisnike umesto 1.500 dinara iznosi 500 dinara. Korisnici uzrasta do 14 godina godišnju članarinu umesto 750 dinara plaćaju samo 350 dinara, a isto toliko košta i učlanjenje nezaposlenih lica, samohranih roditelja i, kako je već istaknuto, trudnica.

Po isteku akcije, od 16. novembra, za trudnice, nezaposlena lica i samohrane roditelje, godišnja članarina će iznositi 500 dinara.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.