Voditeljka emisije "Bulevar", Nikolina Pišek, podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk da je toliko zauzeta porodičnim obavezama da ne stiže da se posveti svom izgledu. 


Pogledajte i Nikolina Pišek: Htela sam da dojim ćerku, ali nažalost ne mogu! (FOTO)


Poznata mama, koja se nedavno po drugi put ostvarila u ulozi mame, takođe je priznala i da nema puno pomoći kada su u pitanju obaveze oko malene Une Sofije.

Ne, ovo nisam ja sada.... Ovim se samo tješim kako stvari mogu izgledati. Jer, u dane kada sam sama s bebom bez ičije ru...

Posted by Nikolina Pisek on Friday, October 2, 2015


Uz dirljivu poruku Nikolina nije htela da postavi najnoviju fotografiju. Umesto nje objavila je onu na na kojoj izgleda besprekorno, a opis iste je iznenadio mnoge:


"Ne, ovo nisam ja sada.... Ovim se samo tješim kako stvari mogu izgledati. Jer, u dane kada sam sama s bebom bez ičije ručice voljne da pripomogne, svojim izgledom ne zelim uznemiravati niti ogledalo. Respect, to all the single ladies...!"


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.