Na Beogradskom sajmu, a u okviru CE&HA sajma, u subotu i nedelju, u terminima od 12, 15 i 18 časova, biće organizovane radionice „Vibrobot“ na kojima će mališani imati priliku da nauče kako da naprave svog prvog robota na baterije i to od delova koje već imaju u kući. Besplatnu radionicu organizuje Mala škola elektronike, a osnovna ideja ovog programa je podsticanje logičkog razmišljanja, i promovisanje nauke, tehnike i elektronike na edukativan i zanimljiv način.

Takođe, za mališane će na istom mestu, u terminima od 11 i 15 časova, biti organizovana i radionica “Fabrika Fotografa” koja ima za cilj da kroz kreativnu praksu obuči decu osnovama fotografije, ručnim podešavanjima na profesionalnim aparatima.  


Za učešće na besplatnim radionicama potrebna je prijava na adresu: http://ceha.rs/edukacija/ 


CE&HA sajam je najveći regionalni sajam računara, elektronike i kućnih aparata, koji se ove godine održava od 1. do 4. oktobra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. Jedan od primarnih ciljeva CE&HA sajma je da se posetiocima približe nauka i tehnologija, kao i da se podstakne kreativnost kod mladih. Pored radionica, na sajmu su organizovana i brojna besplatna pedavanja sa eminentnim predavačima iz različitih oblasti.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.