Voditeljka i glumac ponovo će postati roditelji. Iako su u braku više od dve godine, srećna vest ih je pomalo iznenadila, budući da nisu baš precizno skovali plan o drugoj bebi.

"Veoma smo se iznenadili, još uvek nismo svesni šta nam se događa", rekla je za Hello Danijela, koja je na veoma originalan način suprugu saopštila da je ponovo trudna.

Pogledajte i Danijela Buzurović: Moj recept za bebinu savršenu kožu

"Stefan je ceo taj dan bio na snimanju nove emisije, i vratio se kući veoma umoran. Na vratima ga je dočekao Nestor u majici sa natpisom: "Tata, mama je trudna", a onda sam se pojavila i ja u majici sa natpisom "E, da, trudna sam!“ Nije mogao da veruje i samo je ponavljao "Trudna si... Nestore, mama je trudna... Trudna si..."

Danijela, koja sa suprugom vodi emisiju "Bingo", trenutno je u četvrtoj nedelji trudnoće koju prate manje neprijatnosti.

"Imam mučnine. Zapravo sam mislila da sam bolesna i malaksala jer vlada virus, a ja imam temperaturu već deset dana. Međutim, pošto nisam imala nijedan simptom virusa, izvadila sam krv i lepe vesti su bile na nalazu", ispričala je ona i dodala da priželjkuje lepu i zdravu bebu, nebitno kog je pola.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.