Sara Džesika Parker važi za osobu koja svojim stilom oblačenja inspiriše žene širom sveta, a njenim stopama su krenule i ćerkice Tabita i Merion.

Pogledajte i Kako je mama Sara Džesika Parker proslavila 50. rođendan (FOTO)

Poznata mama vodi računa i o najsitnijem detalju kada je reč o oblačenju malenih bliznakinja, a kad god se pojave u javnosti sva pažnja je usmerena u njih.

Pogledajte i Najbolje stilizovane majke u svetu poznatih

Ovog puta Sara je ćerke vodila u školu. Devojčice su prepoznatljive po svom simpatičnom i jedinstvenom stilu, a iako su bliznakinje, Sara ih oblači različito, te se može zaključiti da joj je važno da podrži njihovu posebnost.

Pogledajte i Ćerke Sare Džesike Parker - devojčice sa stilom

Sara se proslavila ulogom Keri Bredšo u čuvenoj seriji "Seks i grad", a kada se i danas pojavi na ulicama Njujorka, mnogi pomisle da su sreli upravo nasmejanu Keri sa ćerkicama - sve izgleda potpuno isto!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Holivudska glumica Sara Džesika Parker važi za ikonu stila, a svoju ljubav prema modi prenela je i na svoje ćerke, bliznakinje Merion i Tabitu... Ove tri dame ponovo su privukle pažnju na ulicama Njujorka.