Iako mu je svaki dan ispunjen, jer kad nema turnire, posvećen je napornim treninzima, Novak Đoković ipak nalazi vremena da se posveti sinu. 

Pogledajte i U šetnji sa mamom Jelenom: Ekskluzivne fotografije Stefana Đokovića! (FOTO)

Brižni tata je tako iskoristio lepo vreme da se odmori od napornih mečeva i nedavnog poraza od Rodžera Federera, pa je u društvu supruge Jelene izašao u šetnju sa njihovim naslednikom Stefanom. Srećna porodica prošetala je čuvenim njujorškim Central parkom i tom prilikom napravila nekoliko prelepih fotografija.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 30 August 2015

Novak je fotografije podelio sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama, a koliko mu prija vreme provedeno sa porodicom vidi se po njegovom širokom osmehu.

Pogedajte i Novak Đoković sa sinom: Ovo je moj mali Simba (FOTO)

Teniser je objavio i fotografiju iz prodavnice u kojoj je izgleda mali Stefan poželeo da isproba sve poslastice koje su se našle na policama.

Sorry buddy...we can't try each one...papa will get in big trouble:)Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku :)

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 30 August 2015

"Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku", objasnio mu je strpljivo tata, a mnogi njegovi pratioci prokomentarisali su da je ovo njihova najlepša fotografija.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našojFejsbuk stranici -YuMama.