Dok odrastaju deci su potrebni dobri uzori, a hteli to roditelji ili ne, klinci te uzore često pronalaze među poznatima i slavnima. Kada je već tako, roditelji su se složili oko toga ko je najbolji uzor njihovim mališanima, odnosno poznata osoba na koju bi voleli da se njihova deca ugledaju.

U anketi portala Voucherclound preko 2.000 britanskih roditelja čija deca imaju manje od 10 godina birala su slavnu osobu koju smatraju najboljim uzorom za svoje mališane.

Pogledajte i Kejt i Vilijam paparacima: Molimo vas da prestanete da progonite našeg Džordža

Među ženskim kandidatima roditelji su kao najbolji uzor izabrali vojvotkinju Kejt Midlton. Slede pevačice Tejlor Svift i Bijonse, kao i glumica Anđelina Džoli.

Roditelji su birali i najgore uzore za svoju decu, a tu je pobedu odnela pevačica Majli Sajrus, zatim Kim Kardašijan, glumica Kristen Stjuart i pevačica Rijana.

Kada su rezultati ankete objavljeni na internetu, neki roditelji odmah su se pobunili otvorivši raspravu oko toga zbog čega je Kejt Midlton dobar uzor deci.

Pogledajte i Kraljevska porodica proslavlja drugi rođendan princa Džordža! (FOTO)

"Verujem da je Kejt na listi zato što njen stil oblačenja ne otkriva previše i zato jer je lepa, ali šta je sa svim onim ženama koje uspevaju tako da izgledaju i u isto vreme pridonose svojoj zajednici i svetu?" jedan je od komentara.

Izvor: Zadovoljna

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.