Danijela Milian, sestra poznate pevačice Kristine, doživela je veliku tragediju. Naime, juče je Danijela na svet donela dečaka Ričija, ali već do kraja dana maleni je preminuo. Ova tragedija je jako pogodila Kristinu i njenu porodicu.

Pogledajte i Majka koja je izgubila dve bebe: Ne pravite iste greške kao ja!

Riči Bir rodio se sa bolešču koja prouzorkuje da mu organi rastu izvan tela. Nažalost, maleni nije uspeo da preživi ni jedan dan.

"Proteklih 24h bila su pravi emotivni rolerkoster za sve nas, ali htela bih svima da se zahvalim na podšrci koju su pružili mojoj sestri i njenom partneru tokom trudnoće. Oboje su pokazali veliku količinu hrabrosti i vere proteklih devet meseci. Naša porodica bila je blagoslovena dovoljno da upozna malenog anđela Ričija. Borili smo se za njega, a sada se nosimo sa onim što je sudbina odlučila. Želim i molim vas da se molite za nas. Imali smo malog anđela. Uspomena na njega će zauvek živeti u našim srcima. Neka počiva u miru sa našim Gospodom" napisala je Kristina na Instagramu, uz fotografiju nogice preminulog dečaka.

Izvor: Story


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.