I taman kad pomislimo da od kontroverzne porodice Kardašijan ništa više ne može da nas iznenadi, oni nas uvere u suprotno. 

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je tako objavila na svom Instagram profilu fotografiju koja je i te kako privukla milionsku pažnju. Na njoj ona pozira potpuno obnažena, a sve sa ciljem da, navodno, ućutka svoje kritičare.

Pogledajte i Obuća za trudnice: Kim Kardašijan naučila lekciju nakon prve trudnoće! (FOTO)

"Najpre kažu da sam previše mršava, pa je gotovo sigurno da lažiram trudnoću… Sada pričaju da sam previše krupna, pa je gotovo sigurno da lažiram trudnoću… Ponekad se fotografišem pre nego što jedem, pa izgledam mršavije, nekad samo što sam jela pa izgledam deblje. To je sve deo trudnoće. Mislim da me svi već dobro poznajete i da znate da bih dokumentovala taj proces da sam angažovala surogat majku. Svačije telo je drugačije, svaka trudnoća je drugačija. Naučila sam da volim svoje telo u svakoj fazi. Postaću još krupnija i to je jednako lepo. Zhavalna sam što sam uopšte trudna i još srećnija jer nemam preeklampsiju, koliko znam, pa ovog puta nemam probleme sa oticanjem. Kažu i da telo drugačije izgleda kada nosite dečaka. Šta god da je slučaj, ja sam zahvalna Bogu na ovom čudu i bez obzira na glasine i komentare koje mi upućujete ovog puta, oni me zaista ne dotiču", napisala je Kim uz svoj goli selfi.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.