Iako su i ranije svetski mediji pisali o navodnom razvodu ovog pevačkog para, Gven i Gevin su sada definitivno rešili da na svoju ljubav stave tačku.

"Doneli smo zajedničku odluku o sporazumnom razvodu. Nećemo više živeti pod istim krovom, ali ostaćemo u dobrim odnosima zbog naše troje dece, kako bi oni rasli u srećnom i zdravom okruženju", navode bivši supružnici. 

Pogledajte i Neverovatan holivudski dom Gven Stefani

Preman navodima, Gven poseduje bogatstvo od 72 miliona evra, dok Gevin poseduje ima 32 miliona evra. Par nije potpisao predbračni ugovor, na osnovu koga se, ako dođe do razvoda, imovina koja je stečena tokom zajedničkog života deli na pola.

Podsetimo, to nije prvi put da se piše o njihovom navodnom razvodu. Godine 2004. portali Gossip Cop i RumorFix pisali su da je pevačica saznala da Gevin ima ćerku Dejzi Lav iz veze sa Perl Lav, što je potvrdio test očinstva.

Pogledajte i Gven Stefani podojila sina u javnosti (FOTO)

Zatim je 2010. godine Kortni Lav rekla voditelju Hauardu Sternu u njegovoj radio emisiji da je imala aferu sa Gevinom dok je bio oženjen sa Gven, što mu je Gven tada oprostila.

Gven Stefani i Given Rozdejl su u braku od 2002. godine. Imaju trojcu sinova Kingstona (8), Zumu (6) i Apola (1).

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.