Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čekajući prinovu: Nik Vujičić raznežio ljude prelepim porodičnim fotografijama! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih motivacionih govornika srpskog porekla, uskoro bi trebalo da se ostvari u ulozi tate po drugi put, a na društvenim mrežama podelio je predivne porodične fotografije...

 Izvor: Foto: Fejsbuk

Nik Vujičić, jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, po drugi put će postati otac. Nik, koji je rođen bez udova, braku je sa Kanae Miaharom, s kojom ima sina Kijošija Džejmsa Vujičića.

VIŠE O... Radosna vest: Nik Vujičić, tata po drugi put (FOTO)

"Trudni smo!!! Hvala ti Bože za ovaj neverovatan dar i blagoslov!! Hvala vam za svu vašu ljubav, molitve i podršku!!!", napisao je Vujičić na svom Fejsbuk profilu, kada je njegova žena po drugi put ostala u drugom stanju.

Nik sa porodicom često putije širom sveta, gde god da drži motivacione govore oni su sa njim.

Vujičić je na svojoj Fejsbuk stranici podelio fotografije sa svojom porodicom na plaži. Njihovi osmesi govore da je za sreću potrebno vrlo malo. Kanae je u poodmakloj trudnoći i pokazala je svoj stomak.

Nasmejani i srećni, porodica Vujičić uživa u svakom trenu u životu.

"Želeli smo da sa vama podelimo radost naše porodice. Nadam se da uživate u ovim fotografijama. Hvala vam što smo u vašim molitvama", napisao je Nik.

Nik Vujičić je rođen sa tetra-amelija sindromom, genetskim poremećajem kojeg karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta. Kao dete je mentalno, emocionalno i fizički prolazio kroz teško zamislive probleme i iskušenja, ali se na kraju izborio i pomirio sa svojim invaliditetom i, kao sedamnaestogodišnjak, osnovao neprofitnu organizaciju Life Without Limbs (Život bez udova).

Vujičić održava podsticajna predavanja širom sveta, o životu sa invaliditetom, nadi i pronalaženju smisla života.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica