U poslednje vreme bivšeg fudbaler Dejvida Bekama sve češće nazivaju tatom godine s obzirom da je, od kad se više ne bavi profesionalnom fudbalom, maksimalno posvećen svojoj porodici. 

Pogledajte i Brižni tata Dejvid Bekam: Laku noć, mala damo! (FOTO)

Koliko je brižan i posvećen otac govore i fotografije koje rado deli putem društvenih mreža. Jedna od takvih je i najnovija fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu.

Naime, on je postavio fotografiju na kojoj vidimo da je iznad tetovaže na kojoj piše ima njegove mezimice, dopisano opis Lepa dama (Pretty Lady).

Inače, Dejvid je ljubitelj tetovaža, koje za njega imaju posebnu vrednost, s obzirom da je mnoge od njih posvetio članovima svoje porodice.

Pogledajte i Dejvid Bekam ispunio ćerki želju: Harper izabrala novu tetovažu za tatu (FOTO)

Podsetimo, nedavno je u čast ćerkice istetovirao i "Malca", njenog omiljenog lika iz crtanih filmova, i time dokazao da je spreman na sve ne bi li njegova deca bila srećna.

A isto tako je na svom malom prstu desne ruke istetovirao broj “99″, što se odnosi na 1999. godinu, kada su se on i Viktorija venčali.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.