Dugo očekivana filmska avantura o malim žutim stvorenjima od ovog leta naći će se na repertoarima domaćih bioskopa. 

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Pogledajte i... 10 najboljih crtanih filmova svih vremena

Ali jedan Malac po imenu Kevin ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti.

Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić , prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Pročitajte i... Uputstvo za pravilno gledanje crtaća

Film su sinhronizovali Dubravka Mijatović, Sloba Konjović, Marko Marković, Milan Antonić, Branislav Platiša, Mina Lazarević, Peđa Damnjanović, Dušica Novaković i mnogi drugi...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Svečana premijera 3D sinhronizovanog animiranog filma o preslatkim žutim stvorenjima biće održana u sredu, 8. jula, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 19 časova.