Princ Vilijam i vojvotkinja od Kemrbidža Kejt Midlton krstili su svoju ćerku Šarlotu Elizabet Dajanu u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringemu. 

Pogledajte i U čast bakinog rođendana: Princ Džordž prvi put na kraljevskom balkonu (FOTO, VIDEO)

Malena princeza imala je petoro kumova, a Vilijam i Kejt za krštenje su odabrali crkvu u kojoj je krštena princeza Dijana. Na privatnoj ceremoniji bilo je tek 30 zvanica, među kojima su kraljica Elizabeta II, princ Filip, princ Čarls i Kamila, kao i Kejtina porodica.

Pogledajte i Kejt Midlton objavila prve porodične fotografije princa Džordža i princeze Šarlot (FOTO)

Iako je samo krštenje bilo u privatnosti, Vilijam i Kejt su prvi put u poslednje tri generacije kraljevske porodice pozvali sve koji to žele, da čestitaju kraljevskom paru u dvorištu crkve, gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi.

Pogledajte i Fotografija koja je osvojila svet: Princ Džordž ima malog dvojnika! (FOTO)

Princeza Šarlota krštena je vodom iz reke Jordan, a nosila je repliku svilene i čipkaste haljinice kakvu kraljevske bebe nose na krštenjima od 1841. godine. Njen brat Džordž koji će uskoro napuniti dve godine bio je odeven kao i njegov otac Vilijam na krštenju princa Harija.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.