Iako ima samo 26 godina, pevačica Kimberli Henderson iza sebe ima četiri porođaja. Ova muzičarka iz Južne Karoline je već sa 16 godina postala mama, a zahvaljujući uspavanci koju je sama napisala i otpevala svojoj najmlađoj ćerki postala je poznata širom sveta.

Osim toga što mnogi vole njen prelepi glas, ova mlada mama postala je omiljena i zbog nečega što bi se retko ko usudio da uradi. Naime, Kimberli je priznala da je imala borbu sa ”prihvatanjem svog tela nakon porođaja”.

Ona je čak i na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici sa svojim obožavaocima podelila fotografiju kojom je želela da razbije iluziju o tome da ima savršeno telo ili da ijedno telo treba da bude savršeno.

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave...

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, 18 June 2015

"Odlučila sam da objavim ovu fotografiju i da svoj stomak prikažem takav kakav jeste, bez fotošopa, jer sam imala problema da prihvatim svoj izgled posle porođaja. Sad znam da ni vežbanje neće skinuti ovaj višak kože. Niti će moje strije nestati, i to je u redu jer se svako jutro budim uz četiri nasmejana lica, i to me podseća da su oni vredni ovakvog stomaka, kao i ovih strija", napisala je Kimberli.

Kako je priznala, nekada joj je savršeno telo bilo jedini cilj, ali vremenom je shvatila da da i mane umeju da budu lepe, pa ponosno šeta u bikiniju. 

"Mi smo mame. Mi smo superheroji, a po mom mišljenju to je seksipilnije više od bilo čega drugog", zaključila je Kimberli čija je fotografija za kratko vreme dobila na hiljade lajkova i šerova.