Sekretarijat za sport i omladinu Beograda i Gradski centar za fizičku kulturu Stari DIF organizovaće besplatne letnje kampove u periodu od 15. juna do 10. jula za učenike beogradskih škola.

U ponudi su: sportsko-rekreativni kamp, kamp na spoljnim terenima, kao i obuka plivanja za decu i rekreativno plivanje za srednjoškolce. 

Sportsko-rekreativni kamp pruža deci mogućnost da kroz školu fudbala, košarke, odbojke, ritmike i plesa nauče sportske discipline i da se ujedno kroz brojne igre i takmičenja dobro zabave. U ovaj kamp se upisuje 100 dece u jednoj nedelji. Na kampu Spoljni tereni-Stari DIF, deca će učiti da voze rolere, igraju tenis, ali i vežbe kako bi pravilno rasli i razvijali se. Na kamp se upisuje 30 dece u jednoj nedelji.

Sportski kampovi se organizuju radnim danima, u terminu od 9 do 12 sati.

Na obuci plivanja, deca će pored održavanja na vodi i razbijanja straha od vode, naučiti i neke tehnike plivanja. Škola plivanja će biti organizovana u dva termina i to radnim danima od 9 do 10 sati i od 10 do 11 sati. Upisuje se 25 dece po terminu u jednoj nedelji.

Stari DIF će ove godine prvi put omogućiti i srednjoškolcima da uz đačku knjižicu dolaze na besplatno plivanje radnim danima od 13 do 14 i od 15 do 19 sati.

Svi zainteresovani mogu decu da upišu u programe koji ih interesuju, na info pultu u zgradi Starog DIF-a, u Deligradskoj 27.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.