Slavna Viktorija Bekam plenila je pažnju na godišnjoj dodeli nagrada "Veče modnih dizajnera Amerike" koja je održana 1. juna u Njujorku.

Foto: Profimedia

Za tu priliku ova slavna mama je obukla elegantnu crnu haljinu koju je sama dizajnirala.

Dugu haljinu strogog kroja sa dubokim dekolteom kombinovala je sa crnim štiklama, a opasni dekolte, koji ne dozvoljava nošenje grudnjaka, dodatno je naglasila sa dve stejtment ogrlice brendova "Boucheron" i "Line Vautrin".

Kao kontrast strogoj eleganciji, odlučila se za opušteniju frizuru – niski rep koji je ležerno prebacila preko ramena. Tamni smokey-eye upotpunio je ovu crnu kombinaciju slavne dizajnerke.

Pogledajte i... Modni trikovi slavne mame, Viktorije Bekam

Od kada se pojavila, ova slavna dama neguje prepoznatljiv stil, sveden i oslobođen suvišnih detalja. Ovo poslednje njeno izdanje inspirisalo nas je da se podsetimo još nekih fenomenalnih modnih trenutaka majke četvoro dece.

Da li se i vama dopada njen modni stil?

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Poznata britanska dizajnerka i mama četvoro dece se na dodeli modnih nagrada CFDA u Njujorku, kako i priliči toj svečanosti, pojavila u elegantnoj crnoj haljini koju je sama dizajnirala.