Holivudska glumica je svoju drugu devojčicu donela na svet 1. aprila ove godine, a nedelju dana kasnije usledilo je krštenje. Predivne fotografije, nastale prilikom tog svečanog čina, srećna mama Mila Jovović je podelila sa svojim prijateljima i pratiocima. 


Na crno-beloj fotografiji, Milina starija ćerka, sedmogodišnja Ever, drži u naručju malenu sestru Dašiel. Ever, koja je slika i prilika svoje poznate mame, i Dašiel obučene su u iste haljinice, a srećna mama ispod je napisala: 


Pročitajte i... Krštenje deteta - običaji i verska pravila


"Dašielino jučerašnje krštenje je bilo neverovatno! Divna ceremonija, tako umirujuća i produhovljena. Hvala veoma specijalnom kumu Krisu Breneru za ovu predivnu fotografiju na kojoj su moje dve lepotice."


"Dobro jutro svima! Želim da se zahvalim super talentovanoj Mariji Graciji Bruni što je dokumentovala Dašielino krštenje prošlog petka! Kada razgovaramo na ruskom, zovemo je "Daša", a njeno kršteno ime je Daria. Fenomenalna činjenica je i to da je rođena 1. aprila, kada se slavi dan svete Darije! Divno, zar ne? Rođena je na dan kada se slavi i dan njene zaštitinice! (krštenje je održano u Ruskoj Pravoslavnoj Crkvi u Los Anđelesu, a žene svoje poštovanje iskazuju pokrivanjem glave). Marija mi je upravo poslala ovu fotografiju!!!"



Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.