Za 33 majke koje su u prošloj godini rodile treće, četvrto, peto, šesto i sedmo dete načelnik opštine Modriča Mladen Krekić, organizovao je prijem. Majkama je uručio po 300 maraka kao mali znak pažnje za ono što one i njihove porodice čine za poboljšanje nataliteta u Modriči.

Slađan i Milijana Arsić su prošle godine dobili sedmog sina Spasoja i zasada je njihova porodica najbrojnija podrčju Modriče. Rumunka Uana udata za Miloša Filipovića iz Skugrića kod Modriče rodila je u novembru kćerku Vasiliku.

"Moj život je ispunjen, imam dva sina i četiri ćerke. Da nisam ušala u godine sigurno bih rodila još koje", kaže Uana.

Pogledajte i Četvrto dete nije razlog za stid!

Draženka Kuzmanović iz Koprivne u januaru prošle godine dobila je sina Dražena koji sve vreme prijema trčkarao oko četiri brata i jedne sestre.

"Presrećna sma što mi je Bog podario ovoliko dece. Dobili smo prvo četiri sina i onda sam se dogovorila sa mužem Đorđem da ćemo ići dok ne dobijemo ćerku. Peto dete bilo je žensko, međutim u januaru prošle godine stigao je i Dražen kao šesto dete. Srećni smo, mada je teško sve za njih obezbediti i ovaj poklon od načelnika je dobro došao", kaže Draženka.

Milka Todorović iz Vranjaka ima petoro dece, dok drži u naručju najmlađeg Milenka kaže:

Pogledajte i "Vreme je za bebe": Nismo želeli drugo dete, a sada se nadamo i trećem!

"Teško je danas živeti. Deca su najmanji problem, međutim ne znam kako ćemo ja i muž, kad nigde na radimo, obezbediti njima krov nad glavom. Kuća nam treba."

“Ovo je za mene jedan od najlepših dana od kad sam načelnik opštine Modriča. Zar ima šta lepše videti od ovolikog broja dece na jednom mestu. Definitivno svi moramo više raditi na poboljšanju nataliteta", istakao je Mladen Krekić, načelnik opštine Modriča.

Izvor: Novosti

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.