Navikli smo da na naslovnim stranama modnih magazina viđamo zgodne modele u kupaćim kostimima i atraktivnim toaletama, međutim jedan od najcenjenijih časopisa iz sveta mode napravio je izuzetak.

Pogledajte i Fotografije na kojima poznate mame doje bebe

Naime, australijska manekenka u junskom izdanju prestižnog časopisa “Elle” na naslovnoj strani prikazana je dok doji sina, a ovo je ujedno i prvi put da se ovakva “scena” nađe na naslovnici ovog magazina.

Međutim, ovo nije bila prvobitna ideja urednika, već se dogodila sasvim spontano. Zapravo, u jednom trenutku maleni Zion postao je gladan, a fotograf Džordž Antoni odlučio je da iskoristi taj momenat i napravi fotografiju koja se našla na naslovnoj strani, a koju je odobrila i urednica Justin Kulen.

Pogledajte i Lepota majčinstva: Fotografija koja je uzdrmala internet zajednicu (FOTO)

A photo posted by Nicole Trunfio (@nictrunfio) on May 20, 2015 at 11:25pm PDT

“U ovome nema ničeg kontroverznog. Zion je bio gladan, sve je izgledalo divno, pa smo odlučili da ih fotografišemo. Bio je to potpuno prirodan trenutak koji je rezultirao moćnom fotografijom”, rekla je urednica.

Pogledajte i Fotografije dojenja koje su ganule svet! (FOTO)

Na naslovnoj strani časopisa koji će se naći na kioscima, Nikol nosi Prada haljinu i pozira pored svog sina, dok će pretplatnici moći da dobiju verziju sa dojenjem.

"Ništa nije tako moćno ni lepo kao majčinstvo. Ponosna sam na ovu naslovnu stranu i ono što ova fotografija predstavlja. Naravno da ne izgledam ovako dok dojim, ali ovde predstavljam sve žene, majke, bez obzira na to da li doje decu ili ne. Mi rađamo novi život, mi smo žene. Mi smo majke", objasnila je Nikol.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.