Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U susret bebi: Radionica o zdravoj trudnoći

Sve buduće mame moći će besplatno da prisustvuju prolećnoj radionici o zdravoj trudnoći Fit i zdrava mama pod naslovom "U susret bebi", koja će se održati 16. maja 2015. godine u hotelu Zira.

  Izvor: Foto: Promo

Trudnoća je najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno i briga o budućem životu. Zdrave navike se neguju i važno je da ih mame od najranijeg perioda prenose i na svoje bebe. Cilj radionica Fit i zdrava mama jeste adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta. 

Kroz šest radionica biće pokrivene sledeće teme: psihofizička priprema za porođaj, tok trudnoće i važnost pravilne ishrane i hidratacije, matične ćelije, nega bebe, psihološka priprema roditelja za susret sa bebom, povezivanje s bebom kroz dodir i masažu, i homeopatski lekovi za mamu i bebu.

Ove radionice se održavaju  od 2011. godine, a njihove autorke sa ponosom ističu da su prvo nezavisno udruženje koje, potpuno samostalno, dvaput godišnje (u maju i novembru) organizuje ovaj događaj. 

Predavači na, devetoj po redu, radionici će biti:

10-11h Prim. dr Aleksandra Mladenović - specijalista ginekologije i akušerstva

11-11h30 Anka Marjanović - psiholog 

11h30-12h Vms Dušica Dišić - babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge 

12-13 Dr Jasna Đorović - neonatolog, specijalista pedijatrije 

13-13h30 Tamara Dragović - IAIM instruktor 

13h30-14 Dr Jovana Đorđević i Dr Nevena Mićanović, doktori medicine, homeopate i Bahovi terapeuti

Prolećna radionica o zdravoj trudnoći Fit i zdrava mama pod naslovom "U susret bebi", održaće se u subotu 16. maja 2015. godine od 10 do 14h u konferencijskoj sali hotela Zira, Ruzveltova 35. Za sve buduće mame, ali i tate, ulaz je besplatan.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica