Supruga Bobija Marjanovića (26), Milica (27), je u petom mesecu trudnoće, a bračni par je pre nekoliko dana saznao da čeka dečaka. 

Nakon što su se početkom jula prošle godine venčali u Meksiku, a potom se u Srbiji jedno drugom zavetovali na vernost u Crkvi Vavedenja Presvete Bogorodice, Bobi i Milica su planirali proširenje porodice. Želja im se ispunila, pa će za četiri meseca dobiti drugog sina, a prinovi se najviše raduje njihov trogodišnji sin Vuk.

Kako saznajemo, supruga Milica nije razmažena trudnica i odlično se nosi sa drugom trudnoćom. Nema problem sa kilogramima i poštuje sve savete lekara. Kada smo je pozvali da joj čestitamo, ona nije krila uzbuđenje što će proširiti porodicu.

Pogledajte i Specifičan odnos očeva i sinova

"Hvala na čestitkama, Boban i ja smo presrećni što će Vuk dobiti brata", rekla je Milica za "Blic", a na pitanje da li su posle sina priželjkivali ćerku, odgovorila je:

"Za nijansu smo više želeli dečaka, mada nam je, naravno, zdravlje deteta na prvom mestu. Za dalje nemamo nikakve konkretne planove, videćemo kako ćemo se snaći sa dvojicom i da li ćemo moći da se posvetimo u dovoljnoj meri još jednom detetu. Još smo relativno mladi."

Centar crveno-belih još ne želi da se oglašava ovim povodom, ali kako saznajemo, često se sa komšijama šali kako mu žena uopšte nije trudna, već im govori da se samo malo ugojila.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.