Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedno sa prirodom: U sedmom mesecu trudnoće Jelena Đoković uživa u zalasku sunca (FOTO)

Uravnotežen i zdrav život ono je što voli poznata mama i trudnica Jelena, a jedan od načina na koji sakuplja energiju jeste posmatranje zaslaska sunca.

 Izvor: Foto: Profimedia

Lečenje suncem pomalo je zaboravljena drevna metoda čijom primenom se postiže poboljšanje opšteg stanja organizma i to prvo psihičkog, a kasnije i fizičkog. Telo akumulira sunčevu svetlost, a ono mu onda daje energiju da bolje i kvalitetnije funkcioniše u toku dana.

Poznato je da Jelena izrazito vodi računa o svom zdravlju i navikama, i mada nije sigurno da na ovoj fotografiji gleda u sunce da bi crpela njegovu energiju, verujemo da je energija najsjajnije zvezde učinila da se poznata trudnica oseća bolje i zdravije.

Povezane vesti

Namerno ili ne, na fotografiji na kojoj posmatra zalazak sunca svakako se vidi koliko uživa, i ona i devojčica u njenom stomaku, ali i jedan on njenih kućnih ljubimaca koji joj se pridružio u šetnji prirodom. Čitava kompozicija, boje i atmosfera kojom odiše ova fotografija ukazujuna smirenost i opuštenost, te verujemo da se trudnica baš tako i oseća. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica