Iščekivanje kraljevske bebe kod Britanca, ali i u celom svetu uvek je praćeno sa velikim uzbuđenjem i nestrpljenjem, a da li je danas došao taj dugo očekivani dan?

Iako je termin porođaja 25. april, u britanskim medijima se pojavila vest kako je bebica malo požurila.

Danima se nagađalo gde će se Kejt poroditi, a ako su tačne glasine da je u trudovima, izgleda da će to biti kuća njenih rodtelja, kod kojih je ove nedelje u poseti.


Ako se desi da se Kejt porodi danas, biće to poseban dan za kraljevsku prabaku Elizabetu, sa obzirom na to da danas slavi 89. rođendan. A posebna euforija među britancima vlada u vezi sa tim da li će dobiti praunuka ili praunuku.

Pročitajte i... Princ Džordž mala modna ikona


Pored velike radosti koju, kao i svako dete, donosi svojoj porodici i okruženju, procenjuje se da će ova beba Britanskoj ekonomiji doneti mnogo, mnogo više.


Pročitajte i... Šta čini kraljevsku bebu natprosečnom


Naime, kada je Kejt Midlton rodila malog princa Džordža, Britanska ekonomija se popravila za 247 miliona funti samo od klađenja. Prognoze su da će ova beba oboriti taj rekord.


Pročitajte i... Bebi proizvodi sa potpisom britanske kraljevske porodice


Statistika za sada pokazuje da se većina ljudi kladila da će druga beba Kejt i Vilijama biti devojčica, a u ponudi za klađenje su i ženska imena od kojih su najčešća Šarlota, Aleksandra i Alis.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.