Poznata turska glumica Ozgu Namal (36), koju je domaća publika upoznala kao Đulu u seriji “Nasleđe jedne dame”, u petak 10. aprila 2015. vođena iskusnim hipnotičarem rodila je sina kome je dala ime Nefes (Dah).

Glumica je šokirala fanove i javnost kada je prošle jeseni objavila da će roditi dete, ali da nikako ne želi brak. A taj šok je dodatno pojačala vest da se porodila kod kuće, pod hipnozom, i da je porođaj vodio jedan poznati stručnjak iz te oblasti. 


Pogledajte i Kako porođaj pod hipnozom funkcioniše

Za taj čin Ozgu se s njim pripremala poslednja četiri meseci, a sa dečakovim tatom Serdarom Oralom, nekada direktorom velike reklamne agencije koji se povukao iz biznisa pa sad u mestu Fethije živi boemski posvećen jogi i istočnjajčkoj filozofiji, radila je jogu za trudnice.

Ponosna mama, koja inače vodi poreklo iz Makedonije, u ponedeljak je već objavila prve fotografije sa sinčićem. Izvor: Bugun

Samosvojna i odlučna, Ozgu ne robuje društvenim pravilima, pa kad je osetila da joj biološki sat otkucava poslednje sate, odlučila je da rodi dete van braka. Delimično je to i njen životni stav jer je svojevremeno zdušno podržala Merjem Uzerli (Hurem) kad je odlučila da rodi dete mimo želje svog partnera Džana Ateša. A i Serdar sigurno nije spreman za brak. On je već dva puta stao pred matičara i iz dva baka ima troje dece.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.