Tridesepetogodišnja pevačica pojavila se u subotu uveče na dobrotvornom okupljanju na Beverli Hilsu, kako bi odala poštu svojoj preminuloj prijateljici doktorki Megi di Nom koju svi pamtimo po trudu da otkrije lek protiv raka. Nakon što je Pink objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama, negativni komentari u vezi sa njenom težinom počeli su da se nižu vrtoglavom brzinom. 

Pink je na Tviteru objavila odličan odgovor:" Nažalost, čini mi se da moja težina predstavlja veći problem drugima, nego meni. Lepo se osećam, zapravo, osećam se prelepo. Savršeno sam dobro, savršeno sam srećna i moja zdrava materica i jako telo su na zasluženom odmoru. Zahvaljujem na brizi. Volim, čizkejk."

Pogledajte i Krisi Tajgen: Manekenka ponosno pokazala strije! (FOTO)

A kako njena porodica gleda na njen višak kilograma? Pink je objavila komentar svoje ćerke Vilou.

Nakon što ju je ćerkica upitala zašto je tako mekana, Pink joj je odgovorila."Zato što sam srećna, dušo!", dok je njen suprug Keri Hart rekao da je sada samo ima više, pa će je više i voleti.

Pogledajte i Anegdota o malenom princu Džordžu oduševila ljude širom sveta

Izgleda na ništa ne može da pokvari sreću ove ekstravagantne pevačice, zar ne?!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.