Voditeljka Suzana Mančić želi da pruži dom i ljubav detetu kog su napustili mama i tata, a na tu ideju prvo su došle njene ćerke Teodora i Natalija. Njih dve će mami u svemu pomagati, a smatraju da njih tri zajedno, uz pomoć Suzaninog partnera, grčkog biznismena Simeona Ocokomosa, mogu da usreće nekog mališana. Njihova želja je da u svoj dom prime devojčicu. 

Pogledajte i Kako usvojiti dete u Srbiji?

Mančićeva, koja nije udata, ne ispunjava uslov da usvoji dete, ali može da bude hraniteljka ukoliko prođe sve provere. Ona će uskoro nadležnim institucijama podneti zahtev i svu potrebnu dokumentaciju.

“Suzana je veliki humanitarac i tako vaspitava svoju decu. Često pomaže i obilazi decu bez roditelja i uvek joj bude teško kad se rastaje od njih. Nikada nije mogla da razume ljude koji se odriču svoje dece i to je veoma potresa. Upravo zbog toga želi da nekome bude od koristi i uzme dete koje će školovati i gledati ga kao svoje. Njeni prijatelji i Simeon podržali su je u tome”, rekao je jedan Suzanin prijatelj.

“Pristalica sam usvajanja i smatram da bi trebalo pojednostaviti tu proceduru, koja je u našoj zemlji veoma komplikovana. Često pomažem ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, ali još nisam podnela zahtev za hraniteljstvo” rekla je kratko Suzana Mančić za Kurir.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.