Slavni fudbaler Dejvid Bekam, u poslednje vreme deli mnoge priče iz privatnog života, pa je tako gostujući u “The Late Late show-u” Džejmsa Kordena ispričao kako je izgledao prvi sastanak sa devojkom njegovog sina Bruklina na kom je morao i sam da prisustvuje po Viktorijinom naređenju.

Pogledajte i Dejvid Bekam, tata koji "blamira" svoju decu

"Mrzeće me zbog ovoga, ali nema veze, ispričaću. Kada je imao 14 i po godina, BrUklIn mi je za Dan zaljubljenih rekao kako bi želeo da izvede devojku na večeru. Rekao sam mu 'OK, super', a kad sam to ispričao Viktoriji, ona mi je rekla 'U redu, ali moraš da ga odvezeš i budeš blizu njega u restoranu.' Pitao sam je 'zar ćeš me stvarno prisiliti da to uradim', a ona mi je odgovorila da je to jedini način da ga pustim", otkrio je Dejvid i dodao da će biti još rigorozniji kada njegova četvorogodišnja ćerkica Harper postane tinejdžerka.

Bruklin, koji je nedavno napunio 16 godina, je tokom Dejvidovog gostovanja u emisiji sedeo u publici i u neverici sa osmehom slušao šta njegov poznati tata govori.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.