Porodiljsko bolovanje je oduvek bilo u centru interesovanja svih mama, budućih i novopečenih. Ali, kada čujemo da čak i Kejt Midlton želi da produži svoje porodiljsko bolovanje, svakako je jasno da ma koliko bolovanje trajalo, to neće biti dovoljno vremena za bilo koju mamu.

Pogledajte i Kejt Midlton: Ponekad zaboravim da sam u drugom stanju

Izvor blizak kraljevskoj porodici izjavio je da je princeza odlučila da produži svoje bolovanje, jer je prošlo, kada je rodila sina Džordža bilo nedovoljno dugačko. Dakle, Kejt, koja bi trebalo da se porodi krajem aprila, ostaće van domašaja paparaca i bliceva nekoliko meseci. Kada je rodila Džordža, u javnosti se pojavila samo 5 nedelja nakon porođaja. 

Pogledajte i Kejt Midlton: Poslednje pojavljivanje pred porođaj

"Smatra da se prerano vratila svakodnevnim obavezema nakon prvog porođaja," rekao je izvor i dodao da je Kejt rekla prijateljima kako ovoga puta želi da potpuno oseti sve čari majčinstva. "Želi da ona i cela porodica uživaju u najmlađem i najslađem članu."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.