Pre nepune dve nedelje poznata holivudska glumica Anđelina Džoli odstranila je jajnike i jajovode, a od operacije se, uz podršku supruga Breda Pita i šestoro dece, brzo oporavila.

VIŠE O... Anđelina Džoli odstranila jajnike i jajovode

Foto: Profimedia

Tako je lepa mama sa ćerkama Šilou i Zaharom prisustvovala dodeli nagrada Kid’s Choice, a za ulogu u filmu “Grdana” odvojila je nagradu za najbolju filmsku “zlicu”. 

Na dodeli se pojavila vidno raspoložena sa velikim osmehom na licu u crnoj Versaće haljini, a reakcija njenih devojčica kada je osvojila nagradu je neprocenjiva...

Pogledajte i Puna kuća dece: 5 najbrojnijih holivudskih porodica (FOTO)

Tokom svog govora zahvalnosti poslala je važnu poruku svoj deci koja gledaju popularan šou.

Foto: Profimedia

“Htela sam samo da kažem, da kada sam ja bila mala, baš kao Gradana su mi rekli da sam drugačija. Osećala sam se kao da ne pripadam, bilo je peglasno, prestrastveno, nikada dobro...Onda sam jednog dana shvatila nešto što čete i vi nadam se shvatiti. Drugačije je dobro! Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji! Nikada ne pokušavajte da budete nešto što niste. Kda vam neko kaže da ste drugačiji, samo se nasmejte i budite ponosni. I kao vaša omiljena zlica, još bih dodala: slobodno tu i tamo upadnite u nevolje. To je dobro za vas”, poručila je Anđelina.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.