Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upozorenje mame koja je preživela traumu: Trenutak kada pomislite da nećete uspeti da probudite dete je najstrašniji

"Ovo je najstrašniji momenat koji sam ikada doživela!", reči su mame male Anastasije, koja je svojim postom na Fejsbuku želela da sa svim roditeljima podeli svoje strašno iskustvo.

 Izvor: Foto: Facebook

Dženifer Abma iz Amerike, majka male Anastasije, kaže da je upravo nakon ove slike usledila najveća trauma koju je doživela u životu. Naime, Anastasija je otišla na popodnevnu dremku u vrelu spavaću sobu. Kada je majka ušla da je proveri, sve je izgledalo u redu - sve dok nije pokušala da je probudi.

"Ovo se desilo večeras, i ovo je najstrašniji momenat koji sam ikada doživela. Trenutak kada pomislite da može da se desi da ne uspete da probudite svoje dete je najstrašniji. Ovo je čisti dokaz da dete ne mora da bude na suncu da bi mu se desio toplotni udar. Trebalo nam je 20 minuta da je probudimo, a za to vreme stigla je i Hitna pomoć. Došla je čak i policija, jer su očekivali najgore. To je dokaz da svaki minut morate da pazite na decu. Anastasija je sama otišla da spava, a ja pojma nisam imala koliko joj je vruće u sobi sve dok nisam otišla da je proverim i zatekla je crvenu, znojavu i vrelu. Nisam ja posredno kriva što se sve ovo desilo, ali ne mogu da se otresem osećaja krivice. Lekcija je naučena i nadam se da će i drugi roditelji usvojiti lekciju iz mog primera. Bog je ovog puta bio na našoj strani i zahvalna sam svima koji su mi pomogli u spasavanju ćerke", napisala je Dženifer na Fejsbuku.

Povezane vesti

THIS was my evening, this was the scariest moment I've had to imagine, THIS is severe heatstroke. There is nothing...

Posted by Jennifer Abma on Friday, July 14, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica