Bajka o pozorištu je komedija. Iako naslovljen kao bajka, ovaj komad, na žalost, mnogo više korespondira sa stvarnošću od bajki koje znamo. Položaj kulture, a pre svega pozorišta, i kako kulturu i umetnost doživljava naša politička elita su glavne teme kojima se ova predstava bavi.


Autoski tim: pisac-Vladimir Đurđević, reditelj- Marko Misirača, a odličnu glumačku ekipu čine Tihomir Stanić, Miloš Samolov, Petar Strugar, Snežana Savić, Iskra Brajović, Miodrag Krstović i Vesna Stanković.

Predstava se prikazuje 22. i 30. marta od 19.30 na sceni Zvezdara teatra.


Poklon karte!
Yumama i Zvezdara teatar nagrađuju čitateljku koja prva pošalje tačan odgovor na pitanje: U kom pozorištu će se odigrati predstava "Bajka o pozorištu"? Pored odgovora, na naš mejl redakcija@yumama.com pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. Ime dobitnice dve karte, za izvođenje 22. marta, naći će se na spisku dobitnika.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.