Olivera (31) i Goran (38) Ilić su se upoznali prilikom putovanja na posao. Bili su kolege u niškoj kasarni u koju su svakodnevno putovali iz Vlasotinca, odakle je Olivera i Lebana, odakle je Goran. Olivera je u to vreme već imala sina i vanbračnu vezu iza sebe, pa je Goranovo udvaranje prihvatila s rezervom. Kad je saznala da je Goran zvanično u braku, iako je bio rastavljen od supruge, ona nije želala da nastavlja kontakt s njim "dok se stvari ne raščiste".

Pročitajte i... Vreme je za bebe: Život u velikoj porodici

Goran se ubrzo i razveo od supruge i njih dvoje su započeli vezu koja je od početka bila bazirana na razumevanju i podršci. Najvažniji pokazatelj Oliveri da se na Gorana može osloniti je bio njegov odnos sa njenim sinom. Goran je često i rado provodio vreme s Nikolom i Olivera je mogla vrlo brzo da sa Goranom podeli obaveze oko deteta.


Posle par meseci zabavljanja, venčali su se i već pet godina su u srećnom braku.

Ubrzo po venčanju, Olivera je ostala u drugom stanju i na svet je stigla Teodora. Rođenje ćerke je unelo mnoge novine u njihove živote. Olivera je prestala da radi jer je to bio najlakši način da se brinu o dvoje dece - Goran ima veoma odgovorno radno mesto, on je stariji vodnik I klase u 3. bataljonu Vojne policije.


Od pre godinu dana porodica Ilić ima i svoj krov nad glavom. Kupovinom kuće su rešili svoj najveći problem, što ih je ohrabrilo da se odluče na još jedno dete.


Pročitajte i... Vreme je za bebe: Sreća se može zaslužiti


Nikola i Teodora su bili najsrećniji zbog vesti koje je porodici saopštila Olivera. Navijalo se, naravno, različito. Nikola je želeo brata jer već ima sestru, a Teodora je želela sestru jer već ima brata. Želja se ostvarila Teodori  i 27. januara na svet je stigla mala Sara. Na sreću, ni Nikola se nije razočarao.


Beba je napredna i dobra. Deca rado provode vreme s njom i raduju se dana kada će porasti, te će moći da se zajedno igraju.

Sve buduće mame i tate koji žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe" mogu da se jave na tel.011 6305734 ili vera@nira.rs.


Vera Novaković

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.