Sve mame i bake koje posete pozorište "Tatar 78" 8. marta, moći će potpuno besplatno da uživaju u gostujućoj predstavi "Začarana princeza" dok će kartu plaćati samo očevi, deke i deca.

Dečija predstava "Začarana princeza" je bajka u kojoj zle veštice začaraju princezu koja lutajući traži svoga princa. Naravno, kao i u svakoj bajci pojavljuju se dobre vile koje će zajedno sa čarobnjakom i vitezom pomoći da dođe do srećnog kraja.

Predstava "Začarana princeza" je učestvovala na međunarodnom festivalu "Zvono" i osvojila zlatno zvono kao najbolja predstava

Poruke ove zanimljive priče su: da nije lepota samo ono što vidimo na prvi pogled, da se sreća ne kupuje i ne dobija već stiče, da odelo ne čini čoveka već plemenitost i ono što posedujemo u svom srcu, da je ljubav najvažnija i da ipak dobro pobeđuje svako zlo, da roditelji treba svoju decu da vole bez obzira na fizičke nedostatke. Ova duhovita predstava namenjena je predškolcima, ali i njihovim roditeljima.

U subotu. 7. marta, u 17 časova, na redovnom repertoaru pozorišta "Teatar 78" je i predstava "Put po svetu na trotonetu".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.