Seve je 25. februara održala i drugi spektakularan koncert u prepunom Sava centru. Izlazak najveće regionalne zvezde na binu ispraćen je gromoglasnim aplauzom, a najveći od svih dobila je od svog trogodišnjeg sina Aleksandra, koji je majku gledao iz prvog reda. Severinin naslednik došao je u pratnji bake Ane Vučković, koja je sa unukom uživala u svakoj pesmi.

Foto: Kurir/Zorica Radulović

Koncert, poznate Hrvatice nisu propustile ni domaće poznate ličnosti, među kojima je bila i pevačica Nataša Bekvalac, sa izabranikom Ljubom Jovanovićem, ćerkom Hanom i sestričinom Petrom. 

Pogledajte i Severina na dirljiv način čestitala sinu rođendan (FOTO)

Dok su koračali ka svojim mestima u prvom redu prošli su pored Severinine majke i sina sa kojima se Nataša srdačno pozdravila.

Foto: Kurir/Printskrin

Bekvalčeva je koleginicu bodrila iz prvog reda, a pre nego što je Seve izašla na scenu, iako nije njen koncert, Nataša se slikala sa brojnim fanovima.

Severina Vučković je, po svemu sudeći, već izabrala snajku za svog sina Aleksandra - ćerku Nataše Bekvalac Hanu.

Naime, Seve je tokom koncerta sišla do prvog reda kako bi drugarici Nati otpevala pesmu Prijateljice, kojom joj je ujedno čestitala venčanje s Ljubomirom Jovanovićem,  a potom je uhvatila sina Aleksandra za ruku, dovela ga ispred Natašine Hane i uzviknula:

"Sine, dođi da te upoznam sa ovom devojčicom. Vidi koliko je lepa!"

Severina je napravila ovu simpatičnu scenu u prepunom Sava centru, što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom, a njen potez izmamio je osmeh i njene potencijalne prije Nataše, koja se oduševila kako koncertom tako i Aleksandrom.

"Severina je divna osoba, pažljiv prijatelj i veoma brižna i nežna majka. Moja deca i ja uživali smo sve vreme. Moje devojke su u krevetu već od 21 sat, ali ovo je bio presedan zbog koncerta. Seve je blistala, bila je magična, a Aleksandar je toliko lep i harizmatičan da smo, osim Severinom, ostale opčinjene i njegovom harizmom", rekla je Bekvalčeva za Kurir.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.