Povodom obeležavanja Dana žena 8. marta, AIK banka organizuje nagradni likovni konkurs za decu "Najlepša mama na svetu je moja mama", na društvenoj mreži Fejsbuk.

U okviru MiniAIK konkursa, koji će trajati do 9. marta, mališani treba da nacrtaju svoju mamu onako kako je vide i doživljavaju.

Za najuspešnije učesnike obezbeđene su vredne nagrade, saopštila je ta banka.

Konkurs "Najlepša mama na svetu je moja mama" je odlična prilika da mališani uzrasta između tri do 15 godina, tehnikom po izboru, nacrtaju i dočaraju svoju mamu baš onako kako je zamišljaju.

U konkursu mogu učestvovati samo autentični crteži, koji ranije nisu nagrađivani, izlagani ili korišćeni na domaćim ili međunarodnim konkursima i izložbama kao i likovnim konkursima na društvenim mrežama.

Roditelji ili staraoci najmlađih učesnika koji nemaju svoj profil mogu u ime deteta da dostave radove.

Za najuspešnije učesnike konkursa, koji prema izboru MiniAIK žirija pošalju najmaštovitije i najkreativnije radove, obezbeđene su i vredne nagrade: poklon MiniAIK štedna knjižica sa 5.000 dinara, slikarski pribor, vaučeri za mame za kupovinu u prodavnicama "Jasmin" u vrednosti od 3.000 dinara, šolje i majice za mame sa nagrađenim crtežima i MiniAIK promo paket.

Prijave za nagradni konkurs se vrše slanjem fotografije crteža u inboks na zvaničnu Fejsbok stranicu AIK banke sa naznakom "Za nagradni konkurs".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.