Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka se vaš glas čuje: Istraživanje o iskustvima žena na porođaju

Kakva su vaša iskustva sa porođaja? U okviru regionalne akcije “Sloboda rađanju”, u Srbiji se trenutno sprovodi istraživanje o uslovima na porođaju u našoj zemlji.

  Izvor: Foto: Shutterstock


Kako bi se stvorila realna slika o praksi tokom porođaja u regionu, u istraživanju, pored naših mama, učestvuju i porodilje iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.


Pročitajte i... Iskustva sa porođaja naših Yumama


Istraživanje je deo regionalne akcije "Sloboda rađanju" koja će trajati od 1. do 8. marta 2015. godine, čiji je cilj da skrene pažnju javnosti na prava žena na porođaju kao i na važnost dobre komunikacije između osoblja i porodilja tokom porođaja. Dugoročni cilj akcije je pretvaranje porodilišta u prijatelje majki.


Akciju je pokrenulo desetak udruženja iz država Balkana, a organizacije koje učestvuju iz Srbije, pored Centra za mame koje sprovodi ovo istraživanje, su Udruženje Babica Srbije i Dule Srbije, kao i inicijative Mati.rs i Tvoj porođaj.
Rezultati će biti objavljeni u prvoj nedelji marta na sajtu Centra za mame.


Sve zainteresovane mame koje žele da anonimno podele svoje iskustvo, mogu da učestvuju u ovom istraživanju. Vreme ze popunjavanje upitnika iznosi sedam minuta, a on se nalazi na linku: http://goo.gl/forms/0DYjCOJdJE

 *Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica