Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direct Debit usluga u Srbiji: Pomoć najugroženijim mališanima

Besplatnim aktiviranjem Direct Debit usluge u svojoj banci građani Srbije moći će da mesečno doniraju iznos koji sami odaberu i time doprinesu srećnijem odrastanju najugroženije dece u Srbiji.

 Izvor: Foto: Shutterstock

UNICEF i Udruženje banaka Srbije omogućili su građanima Srbije da besplatnim aktiviranjem Direct Debit usluge u svojoj banci, mesečno doniraju, bez provizije, iznos koji sami odaberu i time doprinesu srećnijem odrastanju najugroženije dece u Srbiji.

Ovakva vrsta doniranja je tradicionalna u svetu i predstavlja osnovni način na koji građani pomažu UNICEF-u da sprovodi programe za unapređenje položaja dece. Zahvaljujući saradnji UNICEF-a i Udruženja banaka Srbije, usluga je sada omogućena i u našoj zemlji. 

Kultura redovnog davanja je koncept utemeljen na opštem dobru i potrebi da poboljšamo kvalitet života drugih ljudi, bez obzira na sopstvene probleme sa kojima se suočavamo. Kod nas je ovaj koncept tek u začetku, i zato Direct Debit nije samo nova bankarska usluga, već i prilika da svako od nas doprinese da naša deca dobiju ono što im pripada - pravo na srećno detinjstvo.

Rad UNICEF-a je usredsređen na zdravo odrastanje, rani razvoj, obrazovanje, podršku dečijoj zaštiti, participaciju i socijalno uključivanje svakog deteta, posebno marginalizovane dece i adolescenata. UNICEF je pokretačka snaga koja pomaže u stvaranju sveta u kojem se ostvaruju prava svakog deteta. 

Aktiviranje Direct Debit usluge je jednostavno. Na šalteru svoje banke, građani mogu da popune UNICEF Ovlašćenje za Direct Debit uslugu i tako potvrde svoju posvećenost deci. Garanciju za sigurnost ovakvog ulaganja u decu predstavlja 68 godina rada UNICEF-a u Srbiji, i generacije dece kojima je ova organizacija obezbedila lepše detinjstvo i bolju budućnost.

Značaj ulaganja svakog građanina za budućnost našeg društva najbolje opisuju reči Aleksandra Saše Đorđevića, nacionalnog ambasadora UNICEF-a u Srbiji: „Svi zajedno, udruženi, možemo da stvorimo bolje uslove za našu decu. I to jedino kao jedan dobro organizovan tim koji je posvećen današnjoj generaciji dece i mladih, a time i budućnosti našeg društva.“ 

Direct Debit usluga za podršku UNICEF-u može se realizovati u sledećim bankama: Komercijalna banka, Banca Intesa, Banka Poštanska štedionica, Eurobank Srbija, Raiffeisen bank, UniCredit bank, Vojvođanska banka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica