Iako je trenutno strašno posvećen poslu, poznati pevač Željko Vasić nalazi vremena za porodicu i najbliže prijatelje.

"Nedavno sam postao stric male Petre i to je usrećilo celu porodicu. Moram da priznam da supruga i ja nemamo podršku od dece da izrodimo još dece. Andrej ne dozvoljava da mu neko dira soni, a Lenka ne želi da joj niko dira lutkice",  ispričao je Vasić.

Pogledajte i Tate i ćerke: Šta sve očevi rade zbog svojih mezimica (FOTO)

Pevač otkriva da ga poljupci male naslednice čine najsrećnijim čovekom na svetu.

"Lenki se udvaram svakog dana. Volim da je budim i da joj kažem "Sve princeze su već ustale, samo najlepša još uvek spava" i onda je pitam da li sam zaslužio poljubac, a ona onako mudruje i kaže: "Ne mogu nešto sam umorna danas"", prepričava Željko i objašnjava da sin liči na njega jer je povučen dok mu ćerka najviše uživa kad je sva pažnja usmerena na nju.

Oba deteta su umetnički dar nasledila od tate, Andrej već ide u muzičku školu i svira gitaru, a Lenka je mala balerina. Željko kaže da obožava da sa decom šeta po gradu, a posebno mu je drago kada ih odvede u bioskop i sa njima gleda aktuelne crtane filmove.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.