Zoran Pantović (41), direktor OŠ "Ivo Andrić" u Pranjanima, kada autom pođe na posao svakog dana poveze i četvoro učenika kojima su kuće od škole udaljene i po više od devet kilometara.

Na ovaj način, brat i sestra, Marko i Marija Milinković, koji idu u školu u Bogdanici na obroncima Maljena, i sestre Aleksandra i Sofija Stojanović, učenice škole u selu Kamenica, imaju privilegiju da ih lično direktor dovozi u školu i vraća iz nje.

Zoran, koji živi u Bogdanici, kaže za Novosti da je i sam spoznao koliko je teško ići pešice do škole koja je udaljena i po nekoliko kilometara, a posebno u vreme velikih zima i snegova.

Zoran Pantović Foto: Facebook


PROČITAJTE I...
Izum jedne majke pomaže deci sa invaliditetom da osete radost hodanja


"Kada krenem na posao u Pranjane, povezem četiri đaka. Oni me svako jutro čekaju na Obreništu u pola osam. Kako uđu u auto, odmah popričamo. Pitam ih o novostima, kako je u školi, da li je Marko naučio koju reč iz engleskog jezika, ko se u koga zaljubio... I ta vožnja postane tako zanimljiva da ne mogu opisati", rekao je on.

PROČITAJTE I...Mačka pomaže bebi da prohoda (VIDEO)

"Direktorski posao je prilično složen i stresan, ali zahvaljujući njima ja se napunim pozitivnom energijom i ništa mi nije teško", zaključio je on.

Izvor: Večernje Novosti

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.