Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna radionica za mame: "Da - možemo da imamo sve"

Karijera ili porodica? Da li možemo da imamo i jedno i drugo u isto vreme? Odgovor potražite na radionici koju ovog vikenda organizuje Centar za mame.

  Izvor: Foto: Shutterstock


Kristina Ercegović, preduzetnica i majka šestogodišnjeg Luke, 24. januara u 18 časova održaće radionicu pod nazivom "Da - možemo da imamo sve".


Na osnovu svog bogatog poslovnog, ali i privatnog iskustva, Kristina će sa mamama pričati o tome kako uspostaviti životnu ravnoteži i biti srećan i uspešan na svim poljima.


Inače, Kristina je pet godina radila u "Plivi", izgradila tri firme od nule, napisala tri i piše četvrtu knjigu, a osvojila je i brojne nagrade. Poslednjih pet godina se u sklopu svoje firme "Zaokret" kroz radionice "Sam svoj gazda" bavi podsticanjem drugih da pokrenu sopstvene biznise, kao i umrežavanjem malih preduzetnika kroz regionalni projekat Business Cafe.


Radionica će se održati u subotu, 24. januara od 18 do 20 časova, u joga studiju Shiva Shakti u Beogradu. Zbog ograničenog broja mesta, sve zainteresovane mame bi trebalo da se prijave na: [email protected]


Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica