Kristina Ercegović, preduzetnica i majka šestogodišnjeg Luke, 24. januara u 18 časova održaće radionicu pod nazivom "Da - možemo da imamo sve".


Na osnovu svog bogatog poslovnog, ali i privatnog iskustva, Kristina će sa mamama pričati o tome kako uspostaviti životnu ravnoteži i biti srećan i uspešan na svim poljima.


Inače, Kristina je pet godina radila u "Plivi", izgradila tri firme od nule, napisala tri i piše četvrtu knjigu, a osvojila je i brojne nagrade. Poslednjih pet godina se u sklopu svoje firme "Zaokret" kroz radionice "Sam svoj gazda" bavi podsticanjem drugih da pokrenu sopstvene biznise, kao i umrežavanjem malih preduzetnika kroz regionalni projekat Business Cafe.


Radionica će se održati u subotu, 24. januara od 18 do 20 časova, u joga studiju Shiva Shakti u Beogradu. Zbog ograničenog broja mesta, sve zainteresovane mame bi trebalo da se prijave na: centarzamame@gmail.com.


Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.