Prelepi porodični film „Paddington” nova je čarolija producenata Harija Potera u kojoj su u glavnim ulogama Hju Bonvil, Nikol Kidmnan, Seli Houkins. Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Božić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj deci, čemu će svakako pridoneti i atraktivna sinhronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je dao  Milan Kalinić, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Milan Lane Gutović, Anica Dobra, Ana Sofrenović, Toma Kuruzović, Srba Milin i Dobrila Ilić.

Pogledajte i 10 najboljih crtanih filmova svih vremena

Film prati komične avanture mladog medveda sa crvenim šeširom koji doputuje u London te se nađe izgubljen i usamljen na železničkoj stanici. I baš kad se zabrine da gradski život nije onakav kakvim ga je zamišljao, pojavi se porodica  Braunovih. Oni pročitaju rukom napisanu poruku obešenu o njegov vrat (Molimo vas, pazite na ovog medveda. Hvala) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmehnula, ali stvari neće ići baš tako glatko…

Pogledajte i Kako da provedete kvalitetno vreme sa decom

Svi mališani, ali i oni malo stariji, mogu da dođu na svečanu projekciju filma koja će se održati u okviru tradicionalnog Porodičnog Dana u bioskopu Cineplexx Delta City. Projekcija počinje u 16:40 dok će u prostoru bioskopa tokom celog dana biti organizovane brojne aktivacije za najlmlađe.

Pogledajte samo delić avantura ovog medvedića sa kojim već od danas možete uživati u bioskopima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.