Svi oni koji budu donirali novčana sredstva u okviru Sensa grada sreće, dobiće na poklon neki od slatkiša za koje su se pobrinule Tiruriru torte. Prihod od novčanih donacija koje budu prikupljene tim povodom, biće uplaćen na račun Gradske organizacije slepih Beograda (205-203924-95, otvoren kod Komercijalne banke).

PROČITAJTE I...Ovi roditelji odlučili su da odustanu od Božića, pogledajte zašto... (VIDEO)


Lions Clubs International ima više od 1,35 miliona članova širom sveta, sa preko 45.000 klubova u skoro svim državama sveta. U Srbiji funkcioniše samo 4 Lions kluba, od čega samo 2 u Beogradu. U poređenju sa zemljama regiona, više nego skromno, uporedivši sa Slovenijom, Hrvatskom i Makedonijom gde u svakoj od država postoji preko 50 Lions klubova.


Klub je do sada realizovao nekoliko uspešnih akcija (tri zanimljiva predavanja, donatorsku aukciju umetničkih dela i dat je prihod za decu obolelu od raka). Najnovija akcija osmišljena je tako da skrene pažnju u vreme prednovogodišnjih praznika na naše slepe i slabovide sugrađane. 

PROČITAJTE I...Roditeljstvo: 5 saveta kako da odgajite zahvalno dete

Dodatno se možete informisati o klubu Lions Belgrade Lumo na oficijalnoj facebook stranici: https://www.facebook.com/LionsClubBelgradeLumo

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.