Kraljevski par prvi put je u službenoj poseti u Americi, gde će se tokom tri dana naći sa predsednikom Obamom i obići Belu kuću u Vašingtonu.

Zanosna Kejt u petom je mesecu trudnoće, a po njenom izgledu reklo bi se da je njenim mukama konačno došao kraj i da uživa u trudnoći

Pogledajte i Trudnički stomačić Kejt Midlton (FOTO)

Par je doputovao u društvu sedam asistenata, a među njima je i princezina stilistkinja kose koja se brine da Kejt uvek izgleda savršeno, dok je njohov sinčić Džordž ostao sa dadiljom u Londonu.

Poseta britanskog kraljevskog para Americi završiće se obilaskom Metropolitan Muzeja, a ono što je zanimljivo je to što su se Kejt i Vilijam tamo prvi put upoznali.

Ovo će verovatno da bude i jedna od poslednjih službenih poseta vojvotkinje s obzirom da planira da ostatak trudnoće provede u miru i odmoru kako bi lakše podnela trudničke tegobe do rođenja malene princeze.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.