Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vreme je za bebe": Habiba je krenula u školu

U novoj epizodi popularne serije, koja će biti emitovana u nedelju, 7. decembra na prvom programu RTS-a, biće prikazana divna životna priča Razije i Ertana Zornića iz Ponorca čija je četvrta ćerkica ovog septembra krenula u školu. ...

  Izvor: Foto: Promo


Porodicu Zornić iz pešterskog sela Ponorac ekipa emisije "Vreme je za bebe" upoznala je pre sedam godina, kada su očekivali svoje četvrto dete. Imali su tri ćerke, a tata je tada priželjkivao i jednog sina. Priroda je htela da se opet rodi devojčica, ali je udesila tako da na svet dođe retko umiljato i lepo dete. Habiba je odmah po rođenju postala miljenica cele porodice.


Vreme je za bebe: Milica je krenula u školu


Danas je Habiba već đak prvak. U proteklih sedam godina se lepo razvijala i napredovala, a uz sestre je naučila mnogo više od svojih vršnjaka. Visprena je i snalažljiva, a mama i baka su je zainteresovale i za ručne radove koji se još uvek neguju u pešterskim kućama.


Ertan i Razija Zornić su živeli i radili u Nemačkoj dok im se nije rodilo drugo dete, a onda su doneli  odluku da je za decu bolje da odrastaju u Srbiji. Napustili su poslove i vratili se u Ponorac i nijednog momenta se nisu pokajali. Zahvaljujući ušteđevini koju su stekli u inostranstvu, završili su kuću i pokrenuli stočarsku proizvodnju.


Vreme je za bebe: Porodica Spariosu iz Uzdina


Porodica Zornić živi skromno, ali su svi zadovoljni i bezbrižni. Devojčice do škole moraju putovati nekoliko kilometara, ali je i tu napravljen pomak u poslednjih sedam godina. Habibine sestre su do škole morale da pešače, a sada kombi dolazi po svako dete.


Vreme je za bebe: Prva beba na Čemerniku posle 36 godina

Roditelji ne sumnjaju da će Habiba biti dobar đak jer su joj i sestre dobre, a ona ima i pomoć starijih sestara.


Autori formata: Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad Ognjenović
Reditelj epizode: Miroslav Živanović

Sve buduće mame i tate koje žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe" mogu da se jave na broj telefona: 011/6305734 ili na i-mejl: [email protected].

Vera Novaković


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica