Poznata glumica ima najmanje 15 tetovaža po celom telu, a ima iskustva i sa skidanjem istih. Kada snima filmove, one su prekrivene šminkom, a istakla je kako ne vidi ništa nenormalno u tome da neko ko provodi čitav život u jednoj koži poželi da je označi stvarima koje su mu važne. Ipak, tata Bred ne slaže se sa tim stavom.

PROČITAJTE I...Da li je tetoviranje za vreme trudnoće dozvoljeno?

"Moja deca su buntovnici i ne bi me čudilo da iz bunta prema našoj slavi postanu neurohirurzi. Već su me pitali da urade tetovaže. Kako da im kažem ne? Posebno je teško kada su u pitanju očevi i ćerke. Iz nekog razloga muškarci su mnogo osetljiviji kada ih ćerka pita da uradi tetovažu. Bred misli da devojčice nikada ne greše, samleće ga", izjavila je Anđelina i dodala da je on ostao užasnut njihovim pitanjem. 

PROČITAJTE I...Dejvid Bekam: Tetovaža kao dokaz ljubavi

Takođe, majka šestoro dece rekla je kako ne veruje da će njeni mališani nastaviti njihovim stopama i da ih najverovatnije nećemo gledati na filmu.

PROČITAJTE I...(Ne)dozvoljeni tretmani u trudnoći

"Nadam se da će kada bolje upoznaju svet dobiti inspiraciju da budu pisci, političari, aktivisti. Oni su već individue",  zaključila je Anđelina.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.