Eva Mendes tokom trudnoće nije mnogo izlazila, a ni ona ni njen dragi, tridesetčetvorogodišnji glumac Rajan Gosling, nisu u javnosti pričali o svom detetu.



PROČITAJTE I..
. Mama Eva Mendes prvi put u javnosti nakon rođenja bebe (FOTO)


Prvi intervju nakon porođaja, poznata glumica je dala za magazin The Violet Files, u kome jeotkrila kako se snašla u ulozi majke.


"Iscrpljena sam. Borim se s neprospavanim noćima, ali mi se čini da je još uvek rano za dadilju, jer je beba još mala. Zato mi pomaže porodica", iskreno je počela Eva koja je pre dva meseca na svet donela ćerkicu Esmeraldu.


Glumica je poručila da sada ima mnogo više razumevanja i mnogo više ceni sav trud svoje majke, koja je do svoje 24. godine imala čak četvoro dece.


"Ona je bila potpuno sama na Kubi pa kad mi je teško samo se setim toga i shvatim da nemam zbog čega da se žalim", otkrila je Eva.


"Znam da će moje odluke imati veliki odraz na Esmeraldino mišljenje o meni i želim da bude ponosna na mene", dodala je ova poznata mama.


Poznata glumica takođe je otkrila poreklo imena Esmeralda koje je dobila njena devojčica:

"Rajan i ja obožavamo roman Zvonar Bogorodičine crkve, kao i lik Esmeralde koji se u tom romanu pojavljuje, pa smo se vrlo brzo složili oko imena".


Izvor: Dnevnik.hr


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -
YuMama