Proteklog vikenda u Los Anđelesu slavne dame pokazale su svoje raskošne figure u haljinama koje su otkrivale pojedine delove tela i time zasenile svoje mlađe koleginice.

Dženifer Lopez, foto: Instagram

Dženifer Lopez se pojavila u smeloj nežno roze haljini koja otkriva njen izdefinisani stomak. Ova 45-godišnja pevačica i glumica smršala je čak 20 kilograma nakon porođaja, a ne krije da se podvrgla jakom režimu fizičkih vežbi kako bi vratila svoje telo. Naporni treninzi daju odlične rezultate s obzirom na to da su na crvenom tepihu svi komentarisali kako izgleda seksipilnije od svoje duplo mlađe koleginice, Selene Gomez (22).

VIŠE O... Žensko telo posle porođaja – lepo ili ne? (FOTO)

Fergi, foto: Instagram

Fergi (39) se odlučila za dugu crnu haljinu sa velikim izrezom. Fergi je uspela da se vrati u formu samo tri meseca nakon porođaja, a odgovarajućom ishranom i napornim vežbama uspešno održava svoju vitku figuru.


VIŠE O... Poznate mame o majčinstvu

Hajdi Klum, foto: Instagram

Poznata 41-godišnja holivudska mama Hajdi Klum došla je u Versaćeovoj haljini crne boje, koja je otkrivala njene savršene noge. Roze trake na haljini slagale su se prelepim sandalama, a supermodel poznatija kao “Telo” još jednom je opravdala svoj nadimak. 

Đulijana Rančić, foto: Instagram

TV voditeljka na događaj došla je u asimetričnoj haljini sa jednim otvorenim ramenom i izrezom u dužini cele noge. Đulijana Rančić godinama je pokušavala da ostane u drugom stanju putem veštačke oplodnje. Nakon toga, vodila je tešku borbu sa rakom dojke zbog čega je morala da uradi duplu mastektomiju. Sina Djuka dobila je uz pomoć surogat majke.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.