Lepa trudnica uživa u poslednjim danima trudnoće, a koliko vodi računa o svom izgledu govori i to da nije zaboravila da poseti frizera pre odlaska u porodilište.

Pogledajte i Nikolina Ristović odlučila gde će se poroditi

"Ako već odbrojavam zadnje minute svog života u pluralu (slobodno mi se obraćajte s Vi..:), nema razloga da u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady", napisala je duhovita Nikolina uz fotografiju koju je objavila na svom Facebook profilu.

Voditeljka emisije "Bulevar", koja je trenutno na trudničkom odsustvu, i njen suprug Vidoje čekaju svoje prvo zajedničko dete, a Nikolina već ima šesnaestogodišnju ćerku Hanu.

Pogledajte i Kako se Nikolina Ristović priprema za rođenje svoje bebe?

"Sada je gotovo isto osim jedne činjenice - iskustvo i znanje sa sobom nose breme straha, pitanja i neizvesnosti", rekla je Nikolina u nedavnom intervjuu za magazin Story i dodala da je njen suprug presrećan.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Poznata televizijska voditeljka, koja je u devetom mesecu trudnoće, otkrila je svojim fanovima kako se priprema za dolazak prinove.