Sestra poznate Kim Kardašijan Kortni priredila je žurku povodom uskorog rođenja svog trećeg deteta koje očekuje sa dugogodišnjim partnerom Skotom Disikom. Poznato je da, kada je reč o proslavama i posebnim prilikama, porodica Kardašijan ne štedi. Zato ne čudi što je darivanje trećeg Kortninog deteta bilo raskošno.


Pogledajte i Otkad je trudna, Kortni Kardašijan ne izlazi iz kuće bez...


Foto: Instagram

Bliske drugarice i porodica tridesetpetogodišnje zvezde okupili su se u luksuznom hotelu "Montaž" na Beverli Hilsu, a tema zabave bio je čuveni "Doručak kod Tifanija". Devojke su bile okružene belim cvetnim aranžmanima, a svaki detalj bio je pažljivo isplaniran - čak je i kolač bio u obliku Tifani poklon kutije! 

Pogledajte i Kortni Kardašijan: Moderna i u poodmakloj trudnoći (FOTO)

Međutim, izgleda da to nije bilo dovoljno za lepu trudnicu, pa je samo nedelju dana kasnije organizovala i drugu zabavu, ovog puta nešto skromniju i opušteniju. Devojke su se okupile u čuvenom američkom restoranu IHOP (International House of Pancakes), gde su se u pidžamama zabavljale, jele palačinke i pile toplu čokoladu.


Foto: Facebook


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.